Palvelut

Uuden ajan lakiasiaintoimisto

Lakiasioiden hoitaminen etänä ennakkoon tiedossa olevaan hintaan

Kotilain tarjoaa laadukkaita lakipalveluita, joita on mahdollista tilata helppokäyttöisestä lakiverkkokaupasta. Ennen tilauksen tekemistä voit perehtyä ilmaiseksi saatavilla oleviin lakivideoihin tai lakitietokirjaston tietopaketteihin. Kaikki palvelut ovat aina kiinteähinteisia, joten palvelua ostettaessa tiedät mitä saat ja mihin hintaan. 

Yhteydenotot hoidetaan helposti valintasi mukaan puhelimilla tai videoyhteydellä. Kotilain palvelut myös suoritetaan aina juuri sinulle ja juuri sinun asiaasi henkilökohtaisesti räätälöityinä. Kotilaki onkin ylpeästi erilainen lakiasiaintoimisto.

Kotilain palvelut

Kotilain lakiverkkokaupasta saat hankittua kattavan valikoiman yksityishenkilön ja pienyrittäjän tarvitsemia asiakirjoja, palveluja ja neuvontaa. Kun tilaat Kotilailta neuvontaa ongelmasi ratkaisemiseksi, saat aina perustellun selvityksen ongelmastasi ja suosituksen sen ratkaisusta ja toimenpiteistä. Saat lisäksi ohjeistuksen asian ratkaisusta ja tarvittaessa saat suosituksen lakimiehen palkkaamisesta ajamaan asiaasi.

Miten toimia?

Lakiasioidesi hoitaminen etänä

Kotilaki edustaa uutta helppoa tapaa hoitaa yksityishenkilön ja pienyrittäjän lakiasiat vaikka kotisohvaltasi käsin. Asioidesi hoito tapahtuu kokonaisuudessaan etänä verkossa ja puhelimen välityksellä. 

Tämä yhdistettynä helppokäyttöiseen ja kiinteähintaiseen Lakiverkkokauppaan mahdollistaa yksilöllisen ja kustannustehokkaan lakiasioidesi hoitamisen.

Lakitietokirjasto palvelee vuorokauden ympäri. Voit tutustua sinun asiaasi koskevaan tietouteen ja saada apua päätöksentekoosi. Lakitietokirjasto on koottu tuhansien ja tuhansien tuntien kokemuksen perusteella. Ongelmasi ratkaisu voi löytyä suoraan sieltä. Siirry lakitietokirjastoon tästä ja lakivideoihin tästä.

Lakiverkkokaupassa on runsaasti kiinteähintaisia ja juuri sinun asiasi hoitamista varten räätälöityjä palveluita. Tilaaminen tapahtuu helposti verkkokauppassa. Voit samalla toimittaa asiaasi koskevaa tietoa tai aineistoa. Siirry lakiverkkokauppaan tästä.

Tilaamisen jälkeen toimittamasi tiedot ja aineisto käydään läpi. Tarvittaessa tietoja täydennetään yhteistyössä sinun kanssasi. Kaikkiin Kotilain tarjoamiin palveluihin kuuluu lisäksi aina henkilökohtaista neuvontaa puhelimessa. Kotilain yhteystiedot löydät täältä.

Pääsääntöisesti Lakiverkkokaupasta tilatut työt toimitetaan kahden arkipäivän kuluessa aineiston vastaanottamisesta ja palvelun aloittamisesta. Lue lisää Kotilain käytännöstä palvelun välittömästä aloittamista täältä. Mikäli kaikki tarvittava materiaali toimitetaan tilauksen yhteydessä, lasketaan aika tällöin tilauksen tekemisestä.

Palveluvalikoima

Kotilaki on suunnattu erityisesti auttamaan yksityishenkilöiden ja pienyrittäjien lakiasioidensa ratkaisemisessa. Palvelut ovat helposti saatavilla lakiverkkokaupasta. Mikäli kaipaat palvelua, jota ei vielä löydy lakiverkkokaupasta, ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele asiaa. 

Asuminen ja omistaminen

Asuminen ja omistaminen koskevat jokaista meitä. Ongelmat vaativat nopeaa ja asiantuntevaa ratkaisua.

Työ ja yrittäminen

Vietämme suuren osan elämästämme töitä tehden tai yrittäen. Lakiasiat kannattaa hoitaa huolella.

Perinnöt ja lahjat

Perintö, perunkirjoitus, perinnönjako, testamentti ja lahjakirja vaativat asiantuntevaa lakipalvelua.

Perhe- ja yksityiselämä

Perhe-elämä sisältää monia lakikysymyksiä, kuten myös muu yksityiselämä ja terveys.

Yhteystiedot

Kotilaki palvelee koko Suomessa.