Lakiasiaintoimisto Kotilaki

Toimeksiannon aloittaminen välittömästi ennen peruuttamisajan päättymistä

Mitä tarkoittaa peruuttamisaika? Mitä tarkoittaa toimeksiannon aloittaminen välittömästi? Ohessa lisätietoa.

Lakisääteinen peruuttamisaika

Kaikissa internetin välityksellä ostetuissa palveluissa on Suomessa ja kaikkialla EU:ssa lakisääteinen 14pv peruuttamisaika tilauksen tekemisestä, jonka kuluessa kauppa on mahdollista perua, vaikka kauppahinta olisi maksettu tilattaessa.

Kyseinen lakisääteinen peruuttamisoikeus koskee siten myös Lakiasiaintoimisto Kotilain verkkokaupasta ostettuja palveluja. 

Suostumus palvelun suorittamisen aloittamiseen välittömästi ja peruuttamisoikeudesta luopuminen

Lakiasiaintoimisto Kotilain tarjoamat palvelut ovat aina jokaiselle asiakkaalle erikseen räätälöityjä ja laadukkaiden palvelujen tarjoaminen vaatii runsaasti huolellista työtä. Tämän vuoksi Lakiasiaintoimisto Kotilain lakiverkkokaupasta tilattujen palvelujen suorittaminen aloitetaan, kun asiakas on antanut suostumuksen  palvelun aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja luopunut tällöin 14pv peruuttamisoikeudestaan, tai lakisääteinen 14pv peruuttamisaika on kulunut.

Kun tilaat lakiverkkokaupasta palvelun tai asiakirjan, saat tilauksen yhteydessä linkin helppokäyttöiseen lomakkeeseen. jonka täyttämällä voit halutessasi antaa suostumuksen palvelun suorittamisen aloittamiseen välittömästi. Tällöin myös luovut oikeudestasi peruuttaa kauppa 14pv kuluessa. Tällöin tilaamasi palvelu on mahdollista hoitaa nopeammin.

Yhteystiedot

Kotilaki palvelee koko Suomessa. 

Kaikki oikeudet pidätetään.