Lakiasiaintoimisto Kotilaki

Perukirjan laatiminen ja omatoimisessa perunkirjoituksessa avustaminen

Lakimiehen laatima perukirja, sekä ohjeiden ja neuvonnan antaminen perunkirjoituksen järjestämiseksi omatoimisesti. Palvelu sisältää:

  • Puhelinneuvotteluja (yhteensä enintään 60min) perunkirjoituksen järjestämisestä, perukirjasta ja sen laatimiseen tarvittavien tietojen hankkimisesta.
  • Neuvontaa sähköpostilla (työaika enintään 60min) perunkirjoitukseen, perukirjaan ja perukirjaan laatimiseen vaadittavien tietojen hankkimisesta.
  • Lakimiehen laatima perukirja ja sen toimittaminen ennen perunkirjoitustilaisuutta. Perukirja laaditaan tilaajan toimittamien tietojen perusteella.
  • Kutsujen laatiminen perunkirjoitustilaisuuteen. Kutsujen toimittaminen on tilaajan vastuulla ja tähän annetaan ohjeistus.
  • Perunkirjoitusajan pidennyshakemuksen laatiminen ja toimittaminen Verohallintoon (mikäli on tarpeen).
  • Ohjeistus perunkirjoituksen järjestämisestä ja siinä toimimisesta.

Mikäli tarvitset lisäneuvontaa palvelun sisältämän neuvonnan jälkeen, on tätä mahdollista hankkia hintaan 199 euroa/alkava tunti (sis. alv).

Katso lakivideo perunkirjoituksesta, perukirjasta ja perintöverotuksesta täältä.

499,00798,00

Poista
Ylpeästi erilainen lakiasiaintoimisto

Laadukas palvelu - edullinen hinta

Lakiverkkokaupassa on tarjolla kattava valikoima palveluita. Valitse haluamasi palvelu haluamasi laajuisena. Mikäli kaipaat apua lakiverkkokaupan käyttämiseen, voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla, tai yhteydenottolomakkeelta. Yhteystiedot löytyvät täältä

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tämä sisältää ohjeita tiedoista, joita tarvitaan lakiasiasi hoitamista varten. Saat ohjeistuksen siitä miten hankkia ja toimittaa tarvittavat tiedot eteenpäin. Isossa osassa Kotilain palveluista tiedot toimitetaan internetissä täytettävän helppokäyttöisen ja tietoturvallisen lomakkeen välityksellä. Saat halutessasi tukea ja apua tietojen toimittamiseen.

Palvelusi hoitaminen aloitetaan heti, kun olet toimittanut tarvittavat tiedot ja olet hyväksynyt Kotilain käytännön palvelun välittömästä aloittamista. Lue lisää palvelun välittömästä aloittamisesta täältä.

Kaikkiin Kotilain palveluihin sisältyy aina henkilökohtaista neuvontaa puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Neuvonta tapahtuu aina sen jälkeen, kun toimittamasi tiedot on tarkastettu ja niitä on tarvittaessa täydennetty. Yhteydenotot tapahtuvat sovittujen aikataulujen mukaan. Sinulla on mahdollista tilauksen yhteydessä ilmoittaa sinulle sopivat aikataulut. 

Pääsääntöisesti Lakiverkkokaupasta tilatut työt toimitetaan kahden arkipäivän kuluessa tarvittavien tietojen vastaanottamisesta ja palvelun hoitamisen aloittamisesta. Huomioithan kuitenkin, että osassa palveluista tietoja on kannattavaa täydentää palvelun kuluessa. Olethan yhteydessä etukäteen, mikäli tarvitset palvelun nopeammin. 

Kotilaki palvelee sinua kotiisi asti, tai minne haluat. Saat tarvitsemasi palvelun henkilökohtaisesti sinulle räätälöitynä. 

Kaikki yhteydenotot hoidetaan valintasi mukaan puhelimitse tai videoyhteydellä.