Lakiasiaintoimisto Kotilaki

Osakassopimuksen tarkistaminen ja kommentointi

Osakassopimuksen tarkistaminen ja kommentointi. Palvelu sisältää:

  • Osakassopimuksen tarkistamisen ja kommenttien antamisen sen ehdoista ja mahdollisista muutosehdotuksista.
  • Puhelinneuvotteluita osakassopimuksesta ja sen mahdollisista muutosehdotuksista. Ensimmäinen puhelinneuvottelu ennen tarkistamista ja toinen puhelinneuvottelu tarkistamisen jälkeen.

Osaan valittavista palveluista kuuluu kommenttien antaminen Osakassopimuksesta yhteen kertaan. Osaan valittavista palveluista kuuluu kommenttien antaminen useampaan kertaan. Voit valita tällaisen vaihtoehdon myös lyhyempien osakassopimusten kohdalla, mikäli tarvitset neuvontaa useampana kertana sopimusneuvotteluiden aikana.

Mikäli tarvitset lisäneuvontaa palveluun sisältyvien palveluiden jälkeen, on tätä mahdollista hankkia hintaan 199 euroa/alkava tunti (sis. alv).

Katso lakivideo osakassopimuksesta täältä.

299,001.499,00

Poista
Ylpeästi erilainen lakiasiaintoimisto

Laadukas palvelu - edullinen hinta

Lakiverkkokaupassa on tarjolla kattava valikoima palveluita. Valitse haluamasi palvelu haluamasi laajuisena. Mikäli kaipaat apua lakiverkkokaupan käyttämiseen, voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla, tai yhteydenottolomakkeelta. Yhteystiedot löytyvät täältä

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tämä sisältää ohjeita tiedoista, joita tarvitaan lakiasiasi hoitamista varten. Saat ohjeistuksen siitä miten hankkia ja toimittaa tarvittavat tiedot eteenpäin. Isossa osassa Kotilain palveluista tiedot toimitetaan internetissä täytettävän helppokäyttöisen ja tietoturvallisen lomakkeen välityksellä. Saat halutessasi tukea ja apua tietojen toimittamiseen.

Palvelusi hoitaminen aloitetaan heti, kun olet toimittanut tarvittavat tiedot ja olet hyväksynyt Kotilain käytännön palvelun välittömästä aloittamista. Lue lisää palvelun välittömästä aloittamisesta täältä.

Kaikkiin Kotilain palveluihin sisältyy aina henkilökohtaista neuvontaa puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Neuvonta tapahtuu aina sen jälkeen, kun toimittamasi tiedot on tarkastettu ja niitä on tarvittaessa täydennetty. Yhteydenotot tapahtuvat sovittujen aikataulujen mukaan. Sinulla on mahdollista tilauksen yhteydessä ilmoittaa sinulle sopivat aikataulut. 

Pääsääntöisesti Lakiverkkokaupasta tilatut työt toimitetaan kahden arkipäivän kuluessa tarvittavien tietojen vastaanottamisesta ja palvelun hoitamisen aloittamisesta. Huomioithan kuitenkin, että osassa palveluista tietoja on kannattavaa täydentää palvelun kuluessa. Olethan yhteydessä etukäteen, mikäli tarvitset palvelun nopeammin. 

Kotilaki palvelee sinua kotiisi asti, tai minne haluat. Saat tarvitsemasi palvelun henkilökohtaisesti sinulle räätälöitynä. 

Kaikki yhteydenotot hoidetaan valintasi mukaan puhelimitse tai videoyhteydellä.