Lakiasiaintoimisto Kotilaki

Neuvonta rakentamisen ja remontoimisen ongelmatilanteissa ja toimintasuositus

Neuvonta rakentamisen ja remontoimisen ongelmatilanteista ja toimenpidesuositus. Palveluun sisältyy:

  • Puhelinneuvotteluita (yhteensä enintään 60min) rakentamisen ja remontoimisen ongelmatilanteista.
  • Sähköpostineuvontaa (työaika yhteensä enintään 60min) rakentamisen ja remontoimisen ongelmatilanteista.
  • Lakimiehen kirjallinen arvio ja toimenpidesuositus tilanteesta ja siinä tarvittavista toimenpiteistä. Lisäksi neuvotaan mahdollisesti tarvittavien selvitysten hankkimisessa.
  • Mikäli toimenpidesuosituksena on kirjelmän tai kirjallisen vaatimuksen laatiminen, kuuluu tällöin tämän laatiminen palveluun. Kirjelmän lähettäminen on tilaajan vastuulla. Kirjelmä ei sisällä haastehakemuksen laatimista käräjäoikeuteen.
  • Mikäli olet puolestaan itse saanut kirjelmän, kuuluu palveluun aina vastauksen laatiminen kirjelmään. Vastauksen lähettäminen on tilaajan vastuulla. Kirjelmään vastaamiseen ei kuulu käräjäoikeuden haasteeseen vastaaminen.

Mikäli tarvitset lisäneuvontaa kahden puhelinneuvottelun jälkeen, on tätä mahdollista hankkia hintaan 199 euroa/alkava tunti (sis. alv).

Katso lakivideo rakentamisesta ja remontoimisesta täältä.

399,00

Ylpeästi erilainen lakiasiaintoimisto

Laadukas palvelu - edullinen hinta

Lakiverkkokaupassa on tarjolla kattava valikoima palveluita. Valitse haluamasi palvelu haluamasi laajuisena. Mikäli kaipaat apua lakiverkkokaupan käyttämiseen, voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla, tai yhteydenottolomakkeelta. Yhteystiedot löytyvät täältä

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tämä sisältää ohjeita tiedoista, joita tarvitaan lakiasiasi hoitamista varten. Saat ohjeistuksen siitä miten hankkia ja toimittaa tarvittavat tiedot eteenpäin. Isossa osassa Kotilain palveluista tiedot toimitetaan internetissä täytettävän helppokäyttöisen ja tietoturvallisen lomakkeen välityksellä. Saat halutessasi tukea ja apua tietojen toimittamiseen.

Palvelusi hoitaminen aloitetaan heti, kun olet toimittanut tarvittavat tiedot ja olet hyväksynyt Kotilain käytännön palvelun välittömästä aloittamista. Lue lisää palvelun välittömästä aloittamisesta täältä.

Kaikkiin Kotilain palveluihin sisältyy aina henkilökohtaista neuvontaa puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Neuvonta tapahtuu aina sen jälkeen, kun toimittamasi tiedot on tarkastettu ja niitä on tarvittaessa täydennetty. Yhteydenotot tapahtuvat sovittujen aikataulujen mukaan. Sinulla on mahdollista tilauksen yhteydessä ilmoittaa sinulle sopivat aikataulut. 

Pääsääntöisesti Lakiverkkokaupasta tilatut työt toimitetaan kahden arkipäivän kuluessa tarvittavien tietojen vastaanottamisesta ja palvelun hoitamisen aloittamisesta. Huomioithan kuitenkin, että osassa palveluista tietoja on kannattavaa täydentää palvelun kuluessa. Olethan yhteydessä etukäteen, mikäli tarvitset palvelun nopeammin. 

Kotilaki palvelee sinua kotiisi asti, tai minne haluat. Saat tarvitsemasi palvelun henkilökohtaisesti sinulle räätälöitynä. 

Kaikki yhteydenotot hoidetaan valintasi mukaan puhelimitse tai videoyhteydellä.