Kotilaki

Ylpeästi erilainen lakiasiaintoimisto

Lakiasiaintoimisto Kotilaki

Verkossa toimiva lakiasiaintoimisto

Kotilaki edustaa uutta helppoa tapaa hoitaa yksityishenkilön ja pienyrittäjän lakiasiat vaikka kotisohvaltasi käsin. Asioidesi hoito tapahtuu kokonaisuudessaan etänä verkossa ja puhelimen välityksellä. 

Tämä yhdistettynä helppokäyttöiseen ja kiinteähintaiseen Lakiverkkokauppaan mahdollistaa yksilöllisen ja kustannustehokkaan lakiasioidesi hoitamisen.

Lakitietokirjasto palvelee vuorokauden ympäri. Voit tutustua sinun asiaasi koskevaan tietouteen ja saada apua päätöksentekoosi. Lakitietokirjasto on koottu tuhansien ja tuhansien tuntien kokemuksen perusteella. Ongelmasi ratkaisu voi löytyä suoraan sieltä. Siirry lakitietokirjastoon tästä ja lakivideoihin tästä.

Lakiverkkokaupassa on runsaasti kiinteähintaisia ja juuri sinun asiasi hoitamista varten räätälöityjä palveluita. Tilaaminen tapahtuu helposti verkkokauppassa. Siirry lakiverkkokauppaan tästä.

Tilaamisen jälkeen toimittamasi tiedot ja aineisto käydään läpi. Sinua ohjeistetaan tietojen toimittamisessa. Tarvittaessa tietoja täydennetään yhteistyössä sinun kanssasi. Kaikkiin Kotilain tarjoamiin palveluihin kuuluu lisäksi aina henkilökohtaista neuvontaa puhelimessa. Kotilain yhteystiedot löydät täältä.

Pääsääntöisesti Lakiverkkokaupasta tilatut työt toimitetaan kahden arkipäivän kuluessa aineiston vastaanottamisesta ja palvelun aloittamisesta. Lue lisää Kotilain käytännöstä palvelun välittömästä aloittamista täältä. Mikäli kaikki tarvittava materiaali toimitetaan tilauspäivänä, lasketaan aika tällöin tilauksen tekemisestä.

Palveluiltaan valtakunnallinen

Sijainniltaan turkulainen

Kotilain palveluilla ei ole rajoja. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla ilman maantieteellisiä rajoja.

Kotilain palveluita hoidetaan Turusta käsin, Palvelumme tapahtuvat täysin etänä, joten Kotilailla ei ole käyntiosoitetta.  

Juho Jaatinen

Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, lääketieteen ylioppilas. Yrittäjä Lakiasiaintoimisto Kotilain takana.

Paremman lakipalvelun puolesta

Kotilaki on perustettu tuottamaan helpompaa ja edullisempaa lakipalvelua. 

Juuri sinulle.

Helppous

Kotilakia voit käyttää vaikka kotisohvaltasi. Yhteydenotot tapahtuvat kätevästi puhelimitse sovituin aikatauluin. Asiaasi koskevaa aineistoa voit tarvittaessa toimittaa oman aikataulusi mukaan postitse tai sähköpostitse.

Edullisuus

Kotilain kaikki palvelut hoidetaan täysin etänä. Lakiverkkokaupassa kaikki palvelut on järjestelty tarkoin räätälöityihin kiinteähintaisiin kokonaisuuksiin. Tämä mahdollistaa juuri sinun palvelemisen edulliseen ja ennakolta tiedossa olevaan hintaan.

Lakiasiaintoimisto Kotilaki - Hoida lakiasiasi etänä

Luotettavuus

Menestystä ei ole ilman luottamusta. Kotilaki takaa, että kaikki kivet käännetään sinun asiasi hoitamiseksi. Aina kiinteään hintaan. Voit olla levollisin mielin ja jättää asiasi Kotilain hoidettavaksi.

Asiantuntijuus

Kotilain Lakitietokirjasto ja Lakiverkkokaupassa tarjottavat palvelut perustuvat tuhansien ja taas tuhansien tuntien kokemukseen. Voit olla levollisin mielin, kun lakiasiasi ovat asiantuntijan hoidettavana.

Aloita lakiasioidesi hoito jo tänään